Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som jag älskat dig


du viskar
ingeting mer
för du har ingenting mer att säga

jag lyssnar
på din gamla tråd
men livet har slutat att rulla

alla tänker
och lyssnar så djupt
tills att tanken faller i glömska

all vilja
har tappat förstånd
som en sanning som börjar förstå




Fri vers av Marvin
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin