Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oönskad




"varför varför varför"

han skrek orden, bad
om och om igen

och hon slet hjärtat ur bröstkorgen

gav hans händer den brutala sanning
han längtat efter, till hans blick 
mötte hon

"jag älskar dig inte längre"









Fri vers av Baystream
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-26 23:43



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
smärta...bra
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream