Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det som gror i skallen som man inte lätt blir av med...


Textsmygare


Alla dessa texter, man läser en del men, långt ifrån alla… man skriver en del, men de räcker liksom inte till för det man råkar få, de som tråcklar sej in i ens sinne, skriver om sej, utmanar, provocerar och ändras under inverkan av världen ikring….

Tills man fångat dom, och kanske man inte ens då, är nöjd, tillfreds…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger
Publicerad 2012-05-02 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO