Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa böcker



Alla dessa böcker…. Även de dåliga som finns, och hur många dåliga de finns, även de som är riktigt dåliga kan va uthärdliga att höra… när nån annan läser en bok på ett band eller DVD så hör man hur de som kan läsa gör allt, men en del är helt enkelt, för trötta, för intetsägande, för utan innehåll för att ens då, intressera…

Och i vissa fall så undrar man, t o m när boken är slut, ”när börjar handlingen” typ… mycket sånt nuförtiden….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 06:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"12. Och för övrigt är utom detta att säga: Min son, låt varna dig!

Ingen ände är på det myckna bokskrivandet,
och mycket studerande gör kroppen trött."
Ur Predikaren.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO