Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lungcancer........


en mor .blott en mor...men ändå allt...

snart
är du borta
och det finns inget
jag kan göra
allt är försent
och det känns som
ett svek
att säga
NU
att jag älskar dig

men jag ser din
kärlek i dina ögon
och vet att det
inte är någons fel
att det går så fort

du vill inte oroa oss
men jag vet
att det inte finns
någon återvändo

döden lurar bakom
hörnet

jag törs inte
men jag ska
ringa sig sedan

vet redan vad läkaren
sagt till dig

älskade mor

varför skulle det
dröja så länge
innan vi fann
tillbaka till varandra

och varför måste du
lämna oss

Stanna kvar....




Fri vers av firefire
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-04-27 12:15



Bookmark and Share


    snöö
Mor är alltid mor, hur det än har varit. En stark text som känns, och slut orden, stanna kvar är lätt att ta till sig.
2012-05-04

  LenaJohansson VIP
fint o gripande
2012-04-27
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire