Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexigt


Sex
Är märkligt
Det ligger i tiden
Njutningen

Man ska ha det liksom
Man längtar
Sen
Så undrar man ibland…

Men det är härligt
När det är, som bäst
I alla fall, som bra
Och man tänker ”när kan vi igen”

Ja för de krävs nog alltid kärlek
Lust och längtan för att de ska vara
Sådär på topp, liksom…
Stackars er andra, som inte är kära…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 08:56



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja det blir inte lika bra när inte känslorna är med...
Sant.
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO