Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den Desperates Andetag.

Månljus i mina ådror
ylar från storstadens tak
fingertoppskänslan
söker ditt innersta
korta andetag
och skuggorna försvinner



Törstar
så svårt
efter tryggheten
Den desperates andetag
under osäkerhetens
kristallklara yta



Bultande pulserande
vår uråldriga rit
nagelmärken
och mina ögon
avspeglar himmelen




Fri vers av Hypnotica
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-01-30 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hypnotica
Hypnotica