Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte med sig själv, sin själ, sin skyddsängel, kärleken till sitt inre barn, eller helt enkelt ett möte med kärleken som den är.


Skyddsängel

Ända sedan den dag din kropp mötte min själ
har kärleken varit självklar
Som litet barn när du ramlade och slog dig
torkade jag dina tårar
När du som tonåring tvivlade
och var på väg bort
drog jag dig tillbaka
När mörkret sänkte sig
omfamnade jag dig med ljus
Jag har visat dig livet
du inte velat acceptera
hjälpt dig att växa
från rot till blad
Ibland har du torkat ut
velat vissna
då har jag vattnat dig med tro
hopp
för jag såg kraften
livsglädjen
i fröet som en gång såddes
och jag ska finnas där
här
hela vägen
till livets slut




Fri vers av Me-linda VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-28 12:18



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart att vi alla har en sådan här fin varelse bredvid hos hela tiden /kram
2012-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP