Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Står fri

 

Stoppar känslorna omsorgsfullt

i en ask

blir fri från världens larm

och lockelser

 

Inget kan hota eller förföra

när jag står här högt

på det kala bergets topp

 

Ser med avsmak på all dårskap

ingen falskhet kan nå mig

 

Ni skrattar och sjunger

med breda flin smickrar

ni varandra

 

Varför?

 

Jag kryper ner i min säng

Ännu en dag till ända

Saknar något

Drar ändå nöjt upp täcket

ser till att locket på asken

sitter på sin plats

 




Fri vers av Söderman
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-16 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman