Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett omskrivet alster ifrån noll nio


Närkontakt av tredje graden!


För där är du och jag med våra heta händer kladdades

på varandra

då vi utforskar varandras kroppar

Och helt plötsligt så står vi bara där helt nakna

och beundrar varann

Kramar om varann

Pussar på varann

Älskar med varann med heta och varma andetag

Ända tills jag säger till dig

Älskling!

Nu får vi allt bara ta och lugna ner oss lite grann

för jag har blivit alldeles svettig

Who!

Vilken resa

Det där

Det där var både trevligt och skönt, min lilla älskling

Så jag hoppas att du nu hade det lika trevligt och skönt

som jag hade

För om du tittar på mig nu så kan du se på mig

att jag känner mig

både lycklig och glad

Hihi...

Närkontakt av tredje graden!

Ken Cassel
28/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-28 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel