Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill jag?

Svagheten tog överhand
Letade upp ditt nummer
Ett spydigt mess

Ditt svar fick mitt inre i uppror
Gjorde sprickor i min mur
Fick mig att vela
Tveka

Kanske, jag ändå vill ha dig i mitt liv




Fri vers av phenomena
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-28 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena