Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som att skratta på en väns begravning.

Som att få en smäll på käften.
Så känns det att inte älska dig.
Som att amputera sin högra arm.
Som att stoppa fingrarna djupt ner i halsen.
Så känns det att inte älska dig.
Som att få ett detaljerat hot viskat i örat.
Som att tappa en gjutjärnspanna på foten.
Som att gå in i en vägg.
Så känns det att inte älska dig.
Som att gå ut naken, mitt i vintern.
Som att skratta på en väns begravning.
Så känns det att inte älska dig.
Som att inte bli älskad.
Så känns det att inte älska dig.




Fri vers av voyage
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-01-30 20:59



Bookmark and Share


    Kathleen
Den var fin du, jätte bra :)
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage