Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortfarande så tyst

Mitt hjärta är svart
Svart som sot
Fullt av bitterhet
Fullt av besvikelser
Fullt av sår
och fula ärr

Saknaden är svår
Tystnaden är kvävande
Telefonen fortfarande avstängd




Fri vers av phenomena
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-29 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner din smärta du är duktig på att utrycka dig...
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

phenomena