Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression

När inget längre betyder något
Löven på träden spricker för fullt
Ditt viskade ”Jag älskar dig”
Får gå förbi som inget hade hänt

När inget längre
Betyder något
Utan allt är tomrum
Ett svart tjärfyllt vakuum

När man vänder sig ifrån
För inget betyder någonting
Längre




Fri vers av Annica_N
Läst 780 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-29 19:34



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Denna känsla av tomhet, och betydelse löshet, är bland det svåraste stunder i livet...du beskriver det på ett ypperligt sätt...

blev rörd av orden dina
2012-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N