Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sequela

 

tröskverksbös

stilla

inget stör

 

ensam efter skörden

ruttna frukter, mjöldryga

 

nöjt lugn

segerrus




Fri vers av cilax VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-04-29 22:46



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Känns igen. Bösfint.
2020-02-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig bildgivning
2012-06-04

  Dufvenberg
Missade rubriken, slarvigt av mig.

Läser igen. Med en helt ny ögonöppning.
2012-05-23

  Dufvenberg
För mig som bor på en lantgård känns "tröskverksbös" som en talande beskrivning!!

En mycket trevlig sådan:)

Och när det är skördat; i kamp med vädergudar, så är segern total!

Kan känna känslan.
2012-05-23

  Tomas Söderlund
"Tröskverksbös" är ett mycket bra ord.
2012-05-02

  Linnli
Annorlunda. Annorlunda tema. Annorlunda ord. Skön rytm. Tycker om.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt