Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli sams



I morgon skall vi älska
stryka insidan utav lunga ren, le
när vingar strängs över navel

att slunga, suckens mjuka toner
fylla rummets tomma 
drömmar med löftet utav sommar

och sann lycka









Fri vers av Baystream
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-29 23:04



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra avslutning på en svit starka känslor förmedlade...mkt bra
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream