Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat talar ett språk inte hjärnan förstår

.

Jag tycks
inte riktigt
kunna räta ut
dom frågetecken
som simmar
likt proppar i blodet,
redo att stoppa flödet,
förhindra kommunikation
och orsaka kaos
i den redan förvirrade kommandocentralen

- hjärtat talar
ett språk
inte hjärnan förstår




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna