Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon blir som i 3D, HD, en miljon färger, vibrerande och äkta

.

Flickan var som tagen
ur en gammal svartvit stumfilm


- men hon målar
sin färglösa
personlighet
med
färgexploderande kläder
i hopp om att
synas

Hon blir som i 3D,
HD,
en miljon färger,
vibrerande och äkta


- hon går nästan
att ta på

men hon
är lika vilsen
som innan
och tårarna
i hennes hjärta
är det ingen som ser
och ingen märker
att hon försvunnit,
- att hon aldrig existerat bakom det färgglada skynket




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-30 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna