Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det är tyst...mörkt...saknar dej...och då tänker jag...


Jag tänker...


Jag tänker
På dej

Ja - jag vet
Att jag tjatar
Att jag är gnällig
Som en gubbe
Och säger
Det jag fordom sagt
Upprepar
Tar om
Maler på
Om och om igen

Men jag säger det
För sanningens skull
För kärlekens skull

Och Gud vet
Att nu tänker jag

På dej...



TT

(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 327 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-30 10:50



Bookmark and Share


    lory
dina tankar ..ditt privata paradis..bravo
2012-05-04

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Känslosamt och vackert. =)
2012-05-02

  alvan
Enkla ord, massa känsla... aldrig utan det som vrider till. Bra!
2012-05-02

  Niclas Petersson VIP
Det kan vara en förbannelse när tanken är så starkt sammanflätad med känslorna.

Gillar.
2012-05-02

  Rise Little One
tänkande kraft... kan kombineras med visualisering, mycket bra verktyg har jag läst....
2012-04-30

  Magnus P.
Vackert!
Sorgsamt vackert.
2012-04-30

    Niclasdotter
Så fint!
2012-04-30

    Max Poisé
Att tänka är en underbar rättighet som ingen kan kontrollera...Underbart!
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT