Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARL




Karl var rolig
han var Balle Kalle
Karl gillade kvinnor
han var bara Kalle Balle

Karl vill byta namn,,,

till von Tropp,,,


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 129 gånger
Publicerad 2012-04-30 12:10



Bookmark and Share


  Nanna X
då blir han ju kallad Kalle Stropp!
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten