Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag smälter som om jag vore gjord av choklad


varje gång som jag möter på dig

För du får mig alltid att skina upp så strålandes glad

Och jag vet inte riktigt varför

Varför?

Vad är det för speciellt med dig

Själv så tycker jag att det är något magiskt med dig

och jag kan inte riktigt förklara mig

Vet inte riktigt vad

Jag kan inte heller förklara varför mitt möte med dig

alltid får mig att må så bra

I vilket fall som helst så skrattar jag som mest

och drömmer mig bort

För där står jag som Romeo och sjunger för dig Julia

en vacker sång

utanför ett sagolikt slott....

Jag smälter som om jag vore gjord av choklad!

Ken Cassel
30/4-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-30 18:13



Bookmark and Share


  Rise Little One
du gillar att vara choklad Ken :)
2012-04-30

  Lodjur i klänning
Din kärlek är så lätt och sorglös. Vackert. Du är rik min vän!
2012-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel