Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej


Shaken, not sturd

Jag är oberörd inför dig, inför dig är jag oberörd,
Inför mig är jag allt annat, allt annat är jag för mig,
Du talar om något, din mun, men blir inte hörd,
Jag lyssnar, och lyssnar inte, det som viskas från dig

Ett tal om vädret, om hunden, om dig och mig,
Ett skal av rädsla runt det fina, om dig och mig,
Hur får man hål, hur släpper man in något mera,
Jag har försökt, göra en spricka, men inte ens gjort en reva

Det jag talar är inte det jag tänker,
Men jag tänker på om vad jag talar,
Ibland tror jag du ser i mina ögon blänker,
En mistel över oss två i mina tankars salar




Fri vers av Steppen
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-01-30 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steppen