Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp är i darrning

Din röst fick min kropp i darrning
Fick stenarna i min mur att rasa
Jag blottar min svaghet
Likt en vissen blomma behöver vatten,
behöver jag näring
Beröring och närhet
bekräftelse
Jag kan inte står emot
Jag faller
Vill ha dig hos mig




Fri vers av phenomena
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena