Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej


Då jag blir utan dig

Vad skulle varje andetag vara värt, vad skulle en enda uppoffring betyda,
Om minnet är förgängligt, om tiden en dag står stilla, då jag blir utan dig,

En dikt, en samling vackra ord, allt ska jag låta dig motta,
En kyss, ett öga fyllt av kärlek, det är vad jag ger dig,
Men om du inte finns, om jag blir ensam där,

Vad är då våra kyssar för, vad gör de skillnad,
Finns du inte alltid för mig, är du inget jag vill ha,
Kasta mig då i elden medsamma och låt världen sluka sig själv,

Här har vi inget för, här är flyktigt, endast stunden själv blir ändlös,
Och vi, vi möter varken kyla eller värme, varken godhet eller ondska,
Inte heller tomhet och inte ingenting, inte bara, inte ord. Hejdå.




Fri vers av Steppen
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-01-30 22:46



Bookmark and Share


  FrökenDansös
den här gillade jag. vet inte riktigt, men den talade till mig :)
2006-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Steppen