Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förr, sa folkpartiet att man var "för valfrihet"... det har man slutat med tydligen... nu är det valfrihet i diktaturanda, typ


Valfrihet i folkpartianda


Folkpartiet säger att dom står för
Valfrihet
Men de vill tvinga familjerna att vara
Exakt som det folkpartisterna vill
Tvinga fram att man måste ta ledigt
Lika som folkpartiets rödstrumpor vill…

Och vad rödstrumporna vill är att man ska
Rätta sej till deras aviga sida, oavsett vad
Man vill själv…
Det är tydligen den nya varianten på folkpartistisk
Valfrihet….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO