Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spy


Spy galla
Inte för att få nån förbättring
Bara för att just spy
Uppstöta nedre regioners, avkastning

Verkar vara vissas
Melodi
En svart sådan tycks det
Om än, verbalt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO