Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexual healing!


Vilket tråkigt öde han fick Marvin Gaye då hans pappa

sköt ihjäl honom

på hans femtioårsdags fest då de rök ihop

Vilken familjetragedi

Men typiskt Amerika då var och annan går runt med vapen

i sina fickor

med rätten att försvara sig

Men det är väl bara en tidsfråga innan vi har samma

tolerans här med vapen

då de verkar att få florera lite vartstans runtom

i vårt avlånga land

Ja, eftersom man nu får läsa i tidningen nästan varje dag

att någon har blivit mördad

eller skjuten i benen

Och då det verkar vara mest unga människor

som håller på

med den här sysselsättningen

Samhällsklimatet hårdnar!!!

Ken Cassel
1/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-01 17:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Lilla USA" är snart där.In God we trust !Kyss mitt arsle!
2012-05-01

  Lynx63 VIP
JAPP inte Dajm./Lynx63
2012-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Skriver man låtar som "Sexual Healing2 får man skylla sig själv.
2012-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel