Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin glas



Det vinglas av vinglas
Men det är innehållet som vinglar
Eller som får det att vingla

Det kan stavas lika…
Men inte mer….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger
Publicerad 2012-05-01 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO