Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osympatiska




Åter är det de som kallar sej
Motdemonstranter
Som skämmer ut sej

Och vissa kallas höger extrema
Men de vänster extrema är de som skämmer ut sej mest
Igen och igen och igen…

Så de känns inte ens som ett alternativ
Till de höger extrema
De extrema känns, osympatiska i alla former




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-01 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO