Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de som kallar sej "toleranta" i alla fall även om de knappast visar det och det är en cynisk bild av, tolerans


När de toleranta är igång



När högerextrema demonstrerar
Så demoniserar de vänster vridna
Allt men i praktiken mest sej själva
De som snackar om "tolerans"
Men det verkar inte som den fanns
När de toleranta ska visa sin sanna
”Intolerans”…. NU IGEN




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 14:26



Bookmark and Share


  LassO
ja det är alltid de "andra" som börjar säger de ju, men, om en lyser ut en demostration och det är "andra" som liksom hänger på... så...
2012-05-02

    Jazmine
det börjar bli, lite för ofta tycker man att "det börjar med" eller nåt liknande
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO