Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIET


SKRIET ska säljas
Den som har en halv miljard över
Kan köpa eländet… en tavla

OM man nu vill ha en bild av
”psykisk ohälsa” eller kanske
ÅNGEST på väggen därhemma

Ja eller betala ungefär som en stads samlade skuld
För nåt så fult och befängt som när som helst
Kan bli, helt värdelöst…. ”Göra en tavla”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO