Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bin Ladin


Bin Ladin har vart död i 1 år
Ska vi fira?

Den som ställt till mest elände
Nånsin kanske

Hans frånfälle, kan ju knappast vara, av ondo direkt
"has been"




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO