Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Axelmakterna


För 70 år sen fanns de gamla
Det var Tyskland och, Italien
Tyskland är med nu också men nu
Med Frankrike

De ”nya” axelmakterna…
Man hoppas det inte är ett ”nytt omen”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO