Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förskotterande


Av alla som man råkar, eller hör om så har man liksom svårast att förstå, de som börjar knarka, alla, vet att det är livsfarligt…

Redan innan de provar så vet man, innan att det är ett helvete…

Det är som att ta ett lån, eller förskott, av livet för att sen betala dyrt för detta på alla plan och kanske alla nivåer, man vet det, innan. Alla vet det, och de som säger sej inte veta, vill inte höra om det…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO