Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gatuförsäljning av elektriska tandborstar


De riktiga tandtrollen



Tandborstförsäljningen verkar vara mer
Än lovligt i skojeribransch numer

Samtidigt så kan man undra om de som skriver på sånt
Inte borde kräva åtminstone en kopia




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-02 21:01



Bookmark and Share


  Anders Håkansson
ur Albert Engströms kolingen dess släkt och vänner:

"Kolingen har hittat en tandborste: Va i hälsike ä de för en Göran?
Kolingens halvbror: å dä ä väl någe nytt njutningsmedel, som överklassen har hittat på.
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO