Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"allt var bara snack" munläder visar det sej


Visar sin rätta sida


(Bankföreningen agerar som en intresseorganisation och företräder sina medlemmar gentemot myndigheter och organisationer både nationellt och internationellt.)



En till
Som visar att politikerna bara snackar
Nu ”sviker” Östros allt han gjort och sagt
Och blir lakej åt ”kapitalet”
Inte bara vilket som helst utan ”bankföreningen”

Så nu är Östros del i det som borde kallas
”Skälling banko” eller nåt
Men inte för Östros
Han får väl ett sexsiffrigt lönebelopp i månaden
Ja eller kanske mer, t o m… för sitt svek
Eller om han alltid varit lakej åt ”kapitalet”
Det kunde ju förklara en del…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-02 14:24



Bookmark and Share


  LassO
det är skillnad på sko och sko, Carlssons gamla sko framstår som harmlös vid jämförelse
2012-05-02

    Jazmine
de verkar veta hur, de ska sko sej!
2012-05-02
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO