Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vitt jag vet


så har kärleken funnits ända sedan

tidernas begynnelse

på denna planet

Men som oftast har den då börjat med bråk

Man har små knuffat lite på varann

Morrat lite

Men när man sen har kommit till sans och blivit sams

så har man helt plötsligt fått höra

två kärlsksfulla hjärtan

som slår

där de då går hand i hand tillsammans i paradisets land

Och då dessa hjärtan bara säger till varann

Jag älskar dig, så otroligt mycket, sötnos

Ja, bara så att du vet...

Ken Cassel
2/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger
Publicerad 2012-05-02 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel