Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vik hädan mörker

Vik hädan mörker
Släpp in ljuset i min själ
Låt mig få le
Skratta och vara glad

Ge mig min ork tillbaka
Min livsglädje
Jag vill dansa i solljuset
Låta min röda hårman fladdra i ljumma vindar

Försvinn du onda ångest
Försvinn mörka depression
Vill inte ha ert sällskap längre

Vill ha ett liv,
ett liv att leva,
att njuta av




Fri vers av phenomena
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

phenomena