Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår, även hos mig

Äntligen, äntligen kom våren till mig
Solen värmer mitt frusna inre
Nynnar tyst på en sång
Jag ler
Är glad
Känner mig lätt inombords
Svävar fram i mina gummistövlar
På väg bort,
mot okända mål




Fri vers av phenomena
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-04 15:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
SÅ fint skrivet, berör själen och värmer en inifrån!
2012-12-23

  Christian Eriksson
Åå, ja visst väcker våren liv i både natur och själ! Fint skrivet!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

phenomena