Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transportstyrelseknäppisarna



Sveriges knäppa byråkrater
Har slagit till igen
Nu är det transportstyrelsens variant av dito
Man tillåter att nån får en bil skriven på sej
Sen tillåter man att denne någon som handlat och fått
Ägarbevis, får ta ”tillbaks” detta fast det är flera hundra
Som han handlat av tydligen

SEN kräver byråkraterna de ”förra” ägarna på skatt
Och på avgifter för försäkring under tiden
De varken haft eller sett eller vetat om att
Bilskojaren och transportstyrelse skojarna skulle
Bete sej som idioter, för det är vad som hänt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO