Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nät ärlighet eller?





Varför tror folk att det funkar med internet?
Ja att handla alltså
Man handlar med alla möjliga man inte känner
Men…. Man tror
Att ”de är ärliga”
Det tror man inte annars
Inte ens i ”verkligheten”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO