Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transportdumheten...


Transportstyrelsen är uppenbarligen
En samling idioter
Som hamnat på samma ställe

Men om de fortsätter att hävde sin dumhet
Vidare så kan man fundera
Hur dum kan man vara för att ”jobba på transportstyrelsen”

Det verkar inte finnas några krav… alls…
Dum dumm dummmare
Pinsamt dumma….-transportstyrelseanställd-




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-02 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO