Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åldersnojjorna



Nu börjar 40 talisterna bli så gamla så…
Nu prisar man tanten, t o m
Snart kanske gubbar i hatt, ses som inne med

Men det följer tiden, vi andra kommer som vanligt att
Drabbas av ”dessa nycker”, nu när de är för gamla för att
Spela tennis och squash så ska de tanta sej och gubba sej

Nu är det shuffleboard och loppspel som gäller
För dessa åldringar, och om de fortfarande kan räkna
Så lever man upp med Monopol och Nya Finans…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-05-06 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO