Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns inte riktigt


En världsmästare är död, en av de som ”främjar” idrott
Han föll ihop
Det kan ju vara ”naturliga orsaker” men tanken
Finns alltid där
Den liksom dyker alltid upp när saker händer

”vad hade han fått i sej”
”Hade han otillåtna preparat”
”tränade han, för hårt”
Idrottsvärlden har tappat en del av sin charm
Främjandet av hälsa är, suspekt i sammanhanget




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-06 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO