Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara swede kanske, för bank är det ju inte längre....


Swedebank eller nåt


Är det swedebank?
Ja
Jo jag vill ta ut pengar, kan man ta ut 10 000?
Nej
Är inte ni en bank?
Jo
Men ska man inte kunna ta ut pengar då?
Nej inte hos oss, vi tar bara betalt för att handha pengar, man kan inte ta ut

Jaha så det är en bank utan pengar?
Ja typ så
Men ni tar betalt för det?
Ja
Utan att skämmas?
Ja tydligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 11:14



Bookmark and Share


    Doll
"bara swede" klockrent.
Håller själv på att byta bank.
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO