Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild i strålkastarljuset

 

månen är en honungskaka
mygg och nattflyn dansar framför bilen
deras stund i rampljuset

gulögd slinker räven nedför slänten
borta i en blink

men skygga rådjur betar
i silvergräset mellan skuggor
- det är majnatt här på jord




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-02 23:26



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
"I silvergräset mellan skuggor" - så vackert. Majnatt är vackert, varje år! Du får fram stämningen och bilderna så bra.
2012-05-03

  Larz Gustafsson VIP
The moth and the flame...
Det klassiska dilemmat.
Been there...Done that...
Ouch!
2012-05-03

    ej medlem längre
Vackert!
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger