Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag eller imorgon...


Som en fågel
På sin jungfruflykt
Som ett barn
På upptäcktsfärd
Ska jag ta ett språng
I det okända

Idag
Eller imorgon
Provar jag
Om vingarna kan flyga
Idag
Eller imorgon
Tar vingliga ben sitt första trevande steg
I det okända

Och jag önskar bara ödmjukt
Att vingarna och benen

Bär mej...



TT


(c) 2012




Fri vers av TT
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-05-03 11:27



Bookmark and Share


    lory
lycka till..flyg fritt....
2012-05-04

    Birgersdotter VIP
de bär...du flyger med dina ord
2012-05-03

  bittemi VIP
Dom bär nog! Lycka till
2012-05-03

  Rise Little One
Det gör det säkert! Håller tummarna för dig...
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT