Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bestämmer mig för att dra ner till helvetet


för att träffa på djävulen

Satan himself

Och när jag väl möter på honom, så säger jag

Jag skulle så gärna vilja sälja min själ


Djävulen svarar, då bryskt

Är du inte riktigt klok, eller?

Du måste vara helt tokig som bara vågar

att komma hit ner

Därefter så kastar djävulen mig bara åter upp

till jorden igen

med orden


Kom aldrig hit ner igen, din galning

För jag vill aldrig se dig här nere något mer


Så jag antar att djävulen tyckte att det bara var fel av mig

att jag sökte upp honom

istället för tvärtom...?

Ken Cassel
3/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 13:41



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
rolig Ken, bra
2012-05-03

  Rise Little One
denna var kul :)
2012-05-03

  Lynx63 VIP
Ha ha // det är svårt för hin håle att möta sin KUSIN som har små fluffiga änglavingar och milda ögon. Han tror att du driver med honom :))
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel