Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrar



Man kan se, dörrar som är felvända, vänsterhängda
Som borde vara högerhängda, eller tvärtom för att
Ja för att, kanske för att det fanns en sån dörr, då ledig eller nåt
För man hoppas ju att ingen är så dum så man köper fel
Eller ännu värre, beställer, så dumt
Man ser dörrar med gångjärnen inte närmast väggen om det är nära
Utan det är precis tvärtom, och så bakvänt
Så de inte syns….klokt

Men varje gång nån, ska gå där
Öppna och passera, så ser man hur dumt
Och bakvänt de ser ut, om man vill, se
Annars så syns det knappast för vissa
Och vill man inte se
Saker så ser man inte
Lite som den knäppgök som fick dörren billigt
Men utan att förstå att det ändå blev dyrt…

Fel väg, varje passering




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO