Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högaktningsfullt ointresserade


Vi som skiter i Sadistiska
Centralbyråns
Frågor

Har det bra ändå
Och det värsta är att ”NI”
Inte är ensamma, de ringer en och annan
Dåre till med idiotiska frågor…

Vi skiter i dom med…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO